עלות פיתוח האפליקציה עולה. אמנם פעם זה היה סכום קטן יחסית בהשוואה לעלויות אחרות כמו פרסום, שיווק וכן הלאה, אבל בימינו זה עולה במהירות. לכן נסקור ונשווה בין הכלים השונים הקיימים היום בשוק. בפוסט הזה, אסתכל על חמשת כלי הפיתוח החינמיים של Android עבור אלה שרק מתחילים את קריירת הפיתוח שלהם וצריכים לדעת עליהם. הכלי הראשון שאסתכל עליו הוא Google Code עם התוסף Helium שלו שמחולק מ-Android Studio IDE על ידי גוגל ונפתח לכל אחד. הוא מספק למפתחים סביבה אינטראקטיבית שבה הם יכולים לכתוב אפליקציות שמתנהגות כמו אפליקציות אחרות בפלטפורמות סמארטפונים או טאבלטים. הורד אותו מכאן.
שימוש במשאבים הנכונים לפיתוח אפליקציה:
עלות פיתוח אפליקציה יכולה להשתנות מאוד בהתאם למודל העסקי ולגודל החברה. במקרים מסוימים, ניתן אפילו לבצע פרויקט פיתוח אפליקציה מלא מבלי להעסיק מפתחים חיצוניים. החלק הקשה הוא לגלות את המשאבים הנכונים ואת שירותי פיתוח האפליקציות שבהם אתה יכול להשתמש כדי לבצע את התוכנית העסקית שלך. זה יכול להיות רעיון טוב לשכור מפתח מנוסה על מנת לנצל את היתרונות של גישת צוות אופטימלית. פיתוח אפליקציות באיכות גבוהה מעולם לא היה קל יותר עם הפלטפורמה החדשה לנייד ומודרנית.
יצאנו לבדוק את עלות פיתוח האפליקציה. נתקלנו בכמה אתרים של חברות פיתוח אפליקציות שמספקות מידע על כמה עולה לפתח אפליקציה לפלטפורמה מסוימת. כגון iOS, Android או Windows Phone. עלות פיתוח האפליקציה היא העלות הכוללת של פיתוח אפליקציה, כולל רישוי תוכנה ועלויות אירוח. עם זאת, לא תמיד קל לקבוע את סכום הכסף המדויק הנדרש לפיתוח מוצר. הכלי הנכון יכול לעזור לך בהקשר זה. מקור מידע טוב הוא ה-App Store. הוא מספק קבוצה של כלים ופונקציונליות לניתוח עלויות פיתוח אפליקציות לנייד. הדבר הטוב ביותר ב-App Store הוא שהמפתחים רשאים ליצור אפליקציות משלהם בחינם. יש להם גם גישה לשירותים רבים כמו שיווק, שירות לקוחות, גיבויי אפליקציות ועוד בכל הנוגע לשיפור העסק שלהם.